EXECUTIEVE FUNCTIES IN HET BEDRIJFSLEVEN

Met leuker leren Drechtsteden willen wij ook aan het bedrijfsleven de mogelijkheid bieden om de executieve Functies en Executieve Vaardigheden te versterken.
Waar het trainen van Executieve Functies en Vaardigheden vooral wordt in gezet in het onderwijs, bieden we met Leuker Leren Drechtsteden ook een programma aan voor het bedrijfsleven.
Wie binnen een organisatie werkt zal te maken hebben met een of meerdere teams waarbinnen gewerkt wordt. Het gaat er daarbij om het team te laten floreren door goede samenwerking. Die samenwerking kan goed zijn, maar wellicht nog versterkt worden door bewustwording en versterken van de Executieve Functies en Vaardigheden die binnen dat team nodig zijn. Iedereen beschikt over Executieve Functies en Vaardigheden. Alleen zijn deze niet bij iedereen even goed ontwikkeld.
Een analyse kan uitkomst bieden om te kijken hoe de Executieve Functies binnen een team aanwezig zijn. Daarbij spreken we over zwakke en sterke Executieve Functies en Vaardigheden.
Executieve Functies en Vaardigheden kunnen altijd versterkt worden. Ons Brein is namelijk een orgaan dat goed te trainen is om de Executeive Functies en Vaardigheden te versterken. Een meerwaarde is dat er ook een bewustwording optreedt bij de teamleden. Meer kennis over Executeive Functies en Vaardigheden betekent ook dat je meer begrip kunt hebben voor elkaar en meer gericht de mensen kunt inzetten op een bepaalde opdracht of project.
Met meer kennis over Executieve Functies en het kunnen inzetten van de Executieve Functies op het juiste moment brengt een team naar een nieuw level.
Hiermee willen wij aangeven dat het ontwikkelen van Executieve Functies en het inzetten van Executieve Vaardigheden, de productiviteit van een bedrijf kunnen verhogen.

Marjo en Gerard van Leuker Leren Drechtsteden hebben, naast coaching binnen het Voortgezet Onderwijs, een dagtraining opgezet om het bedrijfsleven te laten kennis maken met Executieve Functies en de bijbehorende Executeive Vaardigheden. De dagtraining is interactief en vooral gericht op de praktijk. Enkele onderwerpen die in deze training aan bod zullen komen zijn;

  • Algemene informatie over executieve Functies en Vaardigheden.
  • Het analyseren van de executieve Functies.
  • Het belang van Executeive Functies en Vaardigheden voor medewerkers in het bedrijf.
  • oefenen in het herkennen van Executeive Functies.
  • Het versterken van Executieve Functies.
  • Het aanbieden van verschillende werkvormen.
  • Het werken met verschillende materialen die ook na de training kunnen worden ingezet.

Leuker Leren Drechtsteden heeft een missie voor het bedrijfsleven. 'Het delen van kennis over Executieve Functies, zodat je meer uit jezelf kunt halen als mens, als team en als bedrijf'.

Naast dagtrainingen geven Marjo en Gerard ook lezingen over Executieve Functies en Executieve Functies.

Voor meer informatie over dagtrainingen en lezingen kunt u contact opnemen met Gerard den Hartog (0615529920) of Marjo Somers (0625088672) of via info@leukerlerendrechtsteden.nl