Lezingen en dagworkshop

Lezingen 'Mijn kind en executieve functies'

Om alles te begrijpen over Executieve Functies is niet altijd even makkelijk. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Executieve Functies is dan ook een relatief abstract begrip.
Wij, van Leuker Leren Drechtsteden, begrijpen dat! Het is voor ons enige tijd geleden reden geweest om lezingen te gaan geven over het fenomeen 'Executieve Functies'.
Onze lezingen staan in het teken van informatie vertalen naar de praktijk, executieve vaardigheden bespreken aan de hand van voorbeelden uit de praktijk en kennis vergroten hoe je aan de slag kunt met kinderen en jongeren om hun executieve vaardigheden te verbeteren, zodat ze zelf weer aan het roer kunnen staan om hun eigen schoolloopbaan met succes voort te zetten.

Voor het aanvragen van lezingen kunt u contact opnemen via telefoonnummer 06-25088672 of via email: info@leukerlerendrechtsteden.nl
Tevens kunt u altijd contact opnemen wanneer u meer informatie wilt over de lezingen.

 

Dagworkshop 'Werken aan Executieve Vaardigheden'

Wil je Executieve Vaardigheden ontwikkelen bij kinderen en jongeren, maar je weet niet hoe of wat, dan volgt hier de oplossing.
Je volgt gewoon een dagworkshop 'Werken aan Executieve Vaardigheden' bij Leuker Leren Drechtsteden.
Een dag aan de slag met Executieve Vaardigheden geeft je heel veel energie en de drive om er in de praktijk mee aan de slag te gaan.
We geven de dagworkshop in Dordrecht aan de Reeweg-Oost 49, 3312 CR in Dordrecht. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om zelf een groep te formeren, want dan komen wij met al onze materialen naar jullie locatie toe. Een dagworkshop begint om 10.00 uur en loopt door tot 16.00 uur.
Wat bespreken en oefenen we op de dagworkshop?

  • Je krijgt algemene informatie over Executieve Functies en Vaardigheden;
  • Hoe belangrijk zijn Executieve Functies en Vaardigheden voor kinderen bij het leren?
  • oefenen in het herkennen van Executieve Functies;
  • Hoe kun je Executieve Functies verbeteren?
  • Welke spellen kun je inzetten?
  • We gaan concreet aan de slag met de door Leren Leren Nederland ontwikkelde Gesprekskaarten Executieve Functies en hun andere materialen.

Kosten

De kosten voor deelname aan de dagworkshop 'Werken aan Executieve Vaardigheden' bedragen €235.95
een groep bestaat maximaal 10 deelnemers voor een dagworkshop.
De dagworkshop is inclusief lunch, koffie, thee en lekkers. Dieetwensen kunnen van te voren worden doorgegeven.
Deelnemrs krijgen ook een goed gevulde goodiebag, met interessante materialen.

Aanmelding

Aanmelden kan via het inschrijfformulier op deze website. Wanneer u zich heeft aangemeld krijgt u van ons een mail ter bevestiging en sturen wij u daarna de factuur.
Verder zijn de algeme voorwaarden van kracht die te downloaden zijn op deze site.

Incompany training is ook mogelijk. Daarvoor vragen wij om contact met ons op te nemen om een aanbieding op maat te maken.

inschrijfformulier

Naam
Adres
Woonplaats + postcode
Telefoonnummer
E-mailadres